Министри ще се опитат да намалят напрежението заради потенциална забрана

...
Министри ще се опитат да намалят напрежението заради потенциална забрана
Коментари Харесай

Лондон и Брюксел могат да намалят напрежението със споделяне на ваксини от холандска фабрика

Министри ще се опитат да понижат напрежението поради евентуална възбрана на Европейски Съюз за експорт на ваксини за Англия с дипломатически блиц тази седмица. Източници разкриха, че е допустимо шерване на ваксини против ковид от фабрика в Нидерландия , написа " Гардиън ".

Източниците разясниха, че английското държавно управление желае да предложи поддръжка и експертиза във фабриката за произвеждане на имунизацията на AstraZeneca в Нидерландия, ръководена от подизпълнителя Halix, с цел да помогне за увеличение на производството.
 Испания имунизира с AstraZeneca хора до 65 години
Испания имунизира с AstraZeneca хора до 65 години

След като още веднъж тръгне имунизацията с имунизацията

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен позволява блокиране на износа за Англия поради подозрения, че британско-шведската фармацевтична компания AstraZeneca привилегировано доставя на Обединеното кралство. Представители на Европейски Съюз оповестиха, че блокът може да забрани износа от фабриката, до момента в който компанията не даде дозите по контракта.

Източник от английското държавно управление заяви, че се водят предварителни договаряния какво може да предложи Англия за отбягване на огромен интернационален спор, само че е прекомерно рано да се каже дали доставките ще бъдат споделяни. Сър Тим Бароу, някогашният английски дипломат в Европейски Съюз, е измежду старшите съветници, които се пробват да договорят решение по разногласието.
 Голямо изследване в Съединени американски щати: Ваксината на AstraZeneca е 79% ефикасна против COVID-19
Голямо изследване в Съединени американски щати: Ваксината на AstraZeneca е 79% ефикасна против COVID-19

Това е най-голямото изследване на имунизацията до момента

Източници от холандското държавно управление разясняват, че инстинктът на министрите е да разрешат експорт за Англия от завода в Лайден, само че това решение може и да им се изплъзне от ръцете.

Единият от тях акцентира, че каквото и решение да се вземе, то ще би трябвало да отиде при Европейската комисия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР