Министерството на външните работи се обяви категорично против планираното провеждане

...
Министерството на външните работи се обяви категорично против планираното провеждане
Коментари Харесай

И МВнР е срещу Луковмарш

Министерството на външните работи се разгласи изрично срещу плануваното осъществяване на така наречен Луковмарш.
" Подобни прояви са несъвместими с полезностите и обичаите на българското общество, основават разцепление, провокират непоносимост и вредят на страната ни ", се споделя в позицията на ведомството. Според нея улиците на българската столица не могат да бъдат сцена за изява на интернационалния екстремизъм. 
Като приветства напъните на българските институции за противопоставяне на дискриминирането, нетърпимостта и омразата, Министерството на външните работи приканва за предприемане на всички нужни дейности, в границите на законоустановения ред, за попречване на провеждането на самодейността.
Министерството на външните работи се ангажира да продължи да се опълчва на всеки опит за втълпяване на ненавист и разделяне в българското общество и за увреждане на интернационалния облик на България.
Посолството на Съединени американски щати в София застава паралелно до българското Министерство на външните работи и се опълчва на провеждането на Луковмарш, написаха от американското посолство у нас на формалната си страница във фейсбук. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР