Министерството на външните работи на Швейцария посъветва гражданите да се

...
Министерството на външните работи на Швейцария посъветва гражданите да се
Коментари Харесай

Швейцария посъветва гражданите си да не посещават Украйна

Министерството на външните работи на Швейцария посъветва жителите да се въздържат от туристически и други пътувания до Украйна, които не са незабавни. „ Не се предлага да посещавате Украйна за туристически и други пътувания, които не са незабавни. Като цяло не се предлага да посещавате някои елементи на тази страна “ се споделя в известието, оповестено на формалната интернет страница на ведомството.

Министерството на външните работи акцентира, че тези рекомендации " подхождат на настоящия разбор на обстановката “, направен от швейцарското дипломатическо ведомство и че информацията " постоянно се ревизира и трансформира, при нужда ".

В последно време в западните страни, както и в Украйна, се появиха изказвания за допустимо съветско навлизане на украинска територия. Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков назова сходна информация голословна. Той акцентира, че Русия не съставлява опасност за никого. В същото време не изключи заплахата от провокации за оправдаване на сходни изказвания и предизвести, че опитите за принудително разрешаване на рецесията в Югоизточна Украйна ще имат най-сериозни последствия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР