Министерството на външните работи(МВнР) повиши нивото на риска за пътуване

...
Министерството на външните работи(МВнР) повиши нивото на риска за пътуване
Коментари Харесай

МВнР вдигна нивото на риска за пътуване до 12 държави

Министерството на външните работи(МВнР) увеличи равнището на риска за пътешестване до 12 страни. 
Иран става с 5-то най-високо равнище на риск. От външно министерство предизвестяват да бъдат прекратени всевъзможни пътувания до тази страна, а българските жители неотложно да изоставен. 
Другата с най-голям показател на риск остава Китай, в Европа - най-тежко наранена страна - Италия е с 4-то равнище на риск, което значи прекратяване на пътуванията, с изключение на при последна нужда. 
Същото е предизвестието за Испания и Южна Корея. За Франция и Германия рекомендациите са да не се пътува до някои райони, в случай че не се постанова. Предупреждение за нараснало внимание външното министерство насочва за Швейцария, Норвегия, Дания, Швеция, Нидерландия и Съединените щати.
Вчера Вашингтон наложи възбрана за полети от 26 европейски страни, измежду тях цялото Шенгенско пространство. Българските жители, които не са били в Шенген 14 дни преди идването си в Съединените щати(САЩ) и не транзитират през европейската зона за свободно придвижване, могат да влязат в страната. Всички рекомендации могат да бъдат открити на уеб страницата на Министерство на външните работи.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 13 март
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР