Министерството на външните работи (МВнР) информира, че министерството на здравеопазването

...
Министерството на външните работи (МВнР) информира, че министерството на здравеопазването
Коментари Харесай

Кипър премести България от категория А в категория Б заради опасност от COVID-19

Министерството на външните работи (МВнР) осведоми, че министерството на опазването на здравето на Кипър разгласи на 25.06.2020, че е преместило България от категория „ А “ на безвредни страни, в категория „ Б “ – на страни, във връзка с които би трябвало да се ползват превантивни ограничения.

Новият режим ще влезе в действие от понеделник, 29.06.20 и ще бъде променян въз основа на епидемиологични индикатори. До неделя, 28 юни, всички пасажери, идващи от българските летища, ще бъдат тествани при идването си в Кипър.

Гражданите, които имат намерение да пътуват до Кипър от България от 29 юни нататък, би трябвало да са минали лабораторен тест от акредитирана лаборатория най-малко 72 часа преди заминаването и да имат документ, за негативен резултат от PCR тест, преведен на британски език.

При потребност от подпомагане, българските жители могат да се обръщат към посолството на България в Никозия на тел. +357 22 67 24 86, както и на дежурния телефон при незабавни случаи: + 00357 97 77 79 45;.

Български студенти бедстват в Китай

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на Дирекция "Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или имейл: [email protected].

Министерство на външните работи предлага на българските жители, при пътувания в чужбина, да се възползват от опцията да се записват в рубриката "Пътувам за " тук

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР