Министерството на туризма провежда интензивни преговори с голяма част от

...
Министерството на туризма провежда интензивни преговори с голяма част от
Коментари Харесай

Проданов във Велинград: Водим преговори със страни от Арабската лига за представяне на България

Министерството на туризма организира интензивни договаряния с огромна част от страните от Арабската лига за показване на опциите на България като спа дестинация. Това съобщи във Велинград министърът на туризма Христо Проданов по време на работна среща с представители на локалната власт и бизнеса.

„ В тези страни има заложен много висок народен бюджет за предварителна защита и лекуване със спа процедури. Целта ни е да покажем своя капацитет като страна, заемаща второ място по минерални извори в Европа, след Исландия, и да предлагаме услуги с високо качество “, обясни министърът. И напомни, че има подписан контракт с Германската здравна каса, който поради пандемията е претърпял прочут застой, само че по думите му скоро взаимоотношенията с Германия ще бъдат обновени в посока лековит туризъм.

Пред министъра хотелиерите от курорта сложиха въпроси, свързани с рекламата на туристическите дестинации и възстановяване на инфраструктурата.

В работната среща присъединяване взеха ръководителят на парламентарната комисия по туризъм Илин Димитров, народни представители, регионалният шеф на Пазарджик Иван Васев, зам.-областният на Пазарджик Петя Цанкова и кметът на Велинград доктор Костадин Коев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР