Министерството на туризма беше удостоено с почетна награда за най-представителен

...
Министерството на туризма беше удостоено с почетна награда за най-представителен
Коментари Харесай

Министерство на туризма с награда за най-представителен щанд на туристическо изложение PHILOXENIA в Гърция

Министерството на туризма беше удостоено с почетна премия за най-представителен щанд по време на интернационалното туристическо ревю PHILOXENIA в Солун, което се организира в интервала 18-20 ноември 2022 година

Изложението PHILOXENIA е значимо събитие в Гърция с директна туристическа устременост, което показва най-новите и забавни оферти от туристически организации и туроператори, места за настаняване и отдих, както и от снабдители на разнообразни туристически услуги, локални и интернационалните туристически организации и разнообразни дестинации. Събитието способства за популяризирането на дестинациите и техните услуги на високо равнище. 

Тридневното туристическо ревю се посещава от компании и организации от целия туристически набор – гръцки и интернационалните туристически дестинации, хотели, туристически организации, туристически сътрудници, профилирана преса и медии.

Тази година на българския информативен щанд, взаимно с Министерство на туризма, взеха присъединяване четирима представители на туристическия бизнес и общински администрации: „ Царевград Търнов “ ЕООД, „ Рила Травел “ ЕООД, „ Ню Сън Травел “ ООД и Община Банско.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР