Министерството на транспорта и съобщенията работи по въвеждането на максимално

...
Министерството на транспорта и съобщенията работи по въвеждането на максимално
Коментари Харесай

Министерството на транспорта подготвя облекчена процедура за използване на дронове

Министерството на превоза и известията работи по въвеждането на оптимално облекчени административни процедури, за гарантиране сигурността и сигурността на жителите, при потреблението на дронове. Това съобщи заместник-министърът на превоза и известията Николай Найденов по време на откриването на ревюто Интер дрон експо в София.

Найденов уточни, че ще бъде обезпечена опция за еднакъв достъп до пазара на стопански оператори за даване на U-Space услуги, както и за определянето на точните географски зони. Те ще са съобразени с разпоредбите за сигурност и сигурност, като ще се изисква авансово позволение за употреба или забрани за потреблението на дронове.

„ Важно е дружно с специалисти от бранша да определим верните механизми на работа и надзор, както и съответните географски зони за сигурност и сигурност, употребявайки най-хубавите международни практики. Така ще подсигуряваме, икономическото развиване, неприкосновеността на персоналния живот и опазването на околната среда. Предстои тези въпроси да бъдат наказани в Министерството на превоза и известията на непрекъсната работна група за координационен механизъм за U-Space “, добави Николай Найденов.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР