Министерството на отбраната увеличава помощта, която Българската армия оказва на

...
Министерството на отбраната увеличава помощта, която Българската армия оказва на
Коментари Харесай

Борбата с нелегалната миграция: Армията дава 300 военни, техника и дронове

Министерството на защитата усилва помощта , която Българската войска оказва на Министерство на вътрешните работи по защита на държавната граница по отношение на нараствания миграционен напън по българо-турската граница и идните избори. В защитата ще вземат участие военнослужещи, транспортна техника и безпилотни летателни апарати .

В поредни срещи, последната от които през днешния ден, съответните параметри на спомагателната помощ бяха контрактувани сред Министерството на защитата и Министерството на вътрешните работи, с присъединяване на Главна дирекция „ Гранична полиция “, допълват от МО.

От 27 август 2022 година Сухопътните войски ще усилят поетапно присъединяване си с повече от 300 военнослужещи с нужната транспортна техника с нараснала проходимост.

Военнослужещите ще продължат да организират взаимни патрули със чиновници на Групово дело „ Гранична полиция “. В осъществяване на задачата на въоръжените сили „ Принос към националната сигурност в спокойно време “ от 1 ноември 2021 година военнослужещи от състава на Сухопътните войски ежедневно оказват подпомагане на органите на Министерство на вътрешните работи за защита на държавната граница.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР