Министерството на отбраната на Русия опроверга появили се информации, че

...
Министерството на отбраната на Русия опроверга появили се информации, че
Коментари Харесай

Русия отрича да е прехвърляла изтребители Су-57 в Сирия

Министерството на защитата на Русия опроверга появили се информации, че в Сирия са били трансферирани най-новите съветски изтребители Су-57 , оповестяват съветските медии.

Публикация, че две машини са пристигнали в съветската военновъздушна база " Хмеймим " в Сирия, са се появили през вчерашния ден с позоваване на фотоси в обществените мрежи . Изтребителите Су-57 към момента минават тествания и не са признати на въоръжение .

От пресслужбата на съветското военно министерство означиха, че някои медии бързали да цитират " горещи вести ", които не са достоверни.

Подчертава се, че оповестените фотоси са взети от Гугъл maps и са налични за всеки консуматор. Те са били направени през 2018 година Тогава бяха извършени тествания на изтребителя в действителни бойни условия, за което беше обявено публично.

Су-57 е изтребител от пето потомство, предопределен за заличаване на всички типове въздушни, наземни и надводни цели.

За първи път машината е полетяла във въздуха през 2010 година.

Комбинацията от висока маневреност с опция за осъществяване на свръхзвуков полет, както и съвременен комплекс на бордовото съоръжение и ниска видимост обезпечават превъзходството на Су-57 над съперниците му, хвалят се руснаците.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР