Министерството на отбраната на Русия обвини Украйна, че готви взривяване

...
Министерството на отбраната на Русия обвини Украйна, че готви взривяване
Коментари Харесай

Русия хвърли на медиите коварен украински план

Министерството на защитата на Русия упрекна Украйна, че готви взривяване на здания в източния украински град Краматорск, след което да упрекна Москва в осъществяване на военни закононарушения, съобщи Ройтерс.

Военното ведомство в Москва не приведе никакви доказателства в поддръжка на изказванията си, изложени и в известие, оповестено през днешния ден в обществените медии. В него се споделя, че хипотетичните офанзиви ще бъдат употребявани от Киев като спомагателен мотив, с цел да упорства пред западните държавни управления да усилят доставките на оръжие за Украйна.
-->
В четвъртък съветска ракета умъртви минимум трима души, когато порази жилищна постройка в Краматорск, заяви украинската полиция. Русия не е коментирала обществено този ракетен удар.

Днес съветското военно ведомство сподели, че Украйна възнамерява да взриви три здания на лечебни заведения – диспансери и болница, и „ да упрекна Русия в хипотетична „ умишлена офанзива “ против цивилен обекти “.

Бомбардирането на лечебни заведения ще бъде показано като следващо „ безчовечие “ на съветските войски, изискващо отговор от международната общественост и ускорение на доставките на ракети с огромен обхват за Киев, (които да бъдат използвани) за удари по съветска територия, показва съветското военно ведомство.

За момента Киев не е коментирал тези изказвания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР