Министерството на отбраната на Обединеното кралство заяви в понеделник, че

...
Министерството на отбраната на Обединеното кралство заяви в понеделник, че
Коментари Харесай

Русия учи деца на основи на бойни операции с дрон, докато войната в Украйна бушува

Министерството на защитата на Обединеното кралство съобщи в понеделник, че всички съветски деца, които вървят на учебно заведение, ще бъдат обучавани на основите на ръководството на бойни дронове в обновена образователна стратегия.

Министерството на защитата на Обединеното кралство сподели, че известието е направено от съветския сенатор Артем Шейкин, който сподели, че ще бъдат преподавани уроци по разузнаване на безпилотни летателни апарати (БЛА) и по какъв начин да се опълчват на противников дронове.

Министерството сподели, че в образователната стратегия са включени освен уроци по дрон, само че и образование по пукотевица с щурмова пушка, умения за ръчна граната и оказване на първа помощ.

„ Уроците по UAV се причисляват към образованието по щурмова пушка, умения за ръчна граната и бойна първа помощ в модифицираната образователна стратегия „ Основи на сигурността на живота “ за възпитаници от 10 и 11 клас, която би трябвало да бъде наложителна от 1 септември 2023 година “, сподели Министерството на защитата на Обединеното кралство в понеделник.

Руската държавна осведомителна организация ТАСС заяви през ноември 2022 година, че образователната стратегия ще бъде тествана през януари 2023 година и съгласно новите правила гимназистите евентуално ще преминат през 35 часа образование.

В отчет на Jerusalem Post се споделя, че въвеждането на милитаризъм в съветската образователна стратегия е ориентирано към подготовка на дребни деца за наборна работа и доброволци.

Потърпевши обаче са наборните при частичната готовност през 2022 година наборници от липса на подготовка и подготовка.

Войната в Украйна е добавена към образователната стратегия по история на учениците от 10 и 11 клас, а от по-малките възпитаници се изисква да посещават ежеседмични часове по патриотика, наречени „ Важни диалози “.

Модулите за образование са включени в действителен наложителен курс, наименуван Основи на сигурността на живота (FLS), само че министерството на защитата на Обединеното кралство изрази угриженост, че други проекти за уроци към този момент са претрупани с тематики.

Министерството на защитата на Обединеното кралство също предизвести, че възобновеният акцент на Русия върху военното образование на децата ще насади просвета на милитаризиран национализъм, а не на същински качества.

„ Подновеният акцент от страна на Русия върху военната индукция за деца е значително изпитание да се култивира просвета на милитаризиран национализъм, вместо да се развият същински качества “, сподели министерството на защитата.

Той също по този начин акцентира, че прибавянето на умения за UAV демонстрира, че Русия е идентифицирала „ потреблението на тактически UAV в Украйна като дълготраен съставен елемент на актуалната война “.

Инфраструктурата на Киев беше атакувана няколко пъти по време на настоящата руско-украинска война през 2022 година с потребление на муниции Lancet. Той също по този начин се оказа ефикасен при забавянето на Украйна и повлияването на нейната мудна контраатака.

Москва също е употребила ирански дронове от серията Shahed, поразяващи цели в дълбока украинска територия.

Украйна също е употребила безпилотни самолети значително и ги е употребила за удари по цели като Керченския мост в Крим.

Инфо

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР