Министерството на младежта и спорта незабелязано е провело скандален конкурс

...
Министерството на младежта и спорта незабелязано е провело скандален конкурс
Коментари Харесай

След скандален конкурс: Старите представители на държавата в Тотото сами се преизбраха

Министерството на младежта и спорта неусетно е провело абсурден конкурс за нови представители на страната в Управителния съвет на Държавно дружество „ Български състезателен тотализатор “. Победители са досегашните членове – Таня Андреева, Ангел Иванов и Галина Заркова, а Таня Андреева е и уредник за състезанието.

Тримата влязоха в управлението на тотото през август предходната година, директно след встъпването в служба на служебния министър Весела Лечева, и блеснаха с несъответстващо държание по основни кавги. След като беше оголен съмнителният контракт за реклама с плакати в метрото за 2 млн. лева, новите шефове в Тотото учудващо не го прекратиха, а влязоха в схемата на Радостин Василев.

В момента същите хора на процедура още веднъж са се самоназначили, тъй като според наредбите в спортното ведомство, уредник на сходни процедури съответно за УС на БСТ, се явява основният секретар министерството госпожа Таня Андреева. Това е същата Таня Андреева, която е и една от победителките в състезанието. Участниците пък са били единствено трима – досегашните членове, които са си подсигурили преизбирането със нелоялни способи.

На страницата на ММС е поместена следната публикация:


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР