Министерството на младежта и спорта и УНИЦЕФ подписаха Меморандум за

...
Министерството на младежта и спорта и УНИЦЕФ подписаха Меморандум за
Коментари Харесай

Министерството на младежта и спорта и УНИЦЕФ подписаха Меморандум за разбирателство и сътрудничество

Министерството на младежта и спорта и УНИЦЕФ подписаха Меморандум за съгласие и съдействие в наличието на заместник-министър Петър Бучков, представителя на УНИЦЕФ за България Кристина де Бройн и специалисти.

Меморандумът има за цел да обезпечи рамка за съдействие за възстановяване на благосъстоянието на всички деца и младежи и да улесни взаимоотношението сред страните за реализиране на споделените им цели и задания, дружно да основават повече благоприятни условия на децата и младежите в България да осъществят своите права, тъй че да бъдат образовани, готови, здрави и овластени да вземат участие значимо в обществото и да способстват интензивно и отговорно за позитивна смяна.

УНИЦЕФ е скъп сътрудник на Министерството на младежта и спорта при създаването и осъществяването на политиката за младежта. Водещо за министерството е политиката за младежта да дава условия за обществено благоденствие на младежите, в това число и тези в неравностойно състояние, и благоприятни условия да развиват своите професионални, обществени и цивилен умения, посредством които младежите да са способни да вземат значими решения за себе си, общността и страната, посочи заместник-министър Петър Бучков.

От своя страна Кристина де Бройн означи, че екипите на ММС и на УНИЦЕФ са постигнали единодушие по меморандума в къси периоди, което демонстрира, че има политическа воля за последващи съответни стъпки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР