Министерството на Младежта и спорта, Български младежки Червен кръст -

...
Министерството на Младежта и спорта, Български младежки Червен кръст -
Коментари Харесай

Легендарни спортисти обучават доброволци на БМЧК-Пловдив СНИМКИ

Министерството на Младежта и спорта, Български юношески Червен кръст - Пловдив и Студентски съвет на МУ - Пловдив провеждат на 18 и 19 април взаимни образования за доброволците на организацията.

Обученията се състоят по план " Звездно начало на личностното развиване " на съдружие " Спортен клуб Стар тийм " и е ориентирано към активизиране на младежкия капацитет и справяне с икономическите и обществените последствия от настоящите световни рецесии. Основната цел на плана е да сътвори условия за сполучливо личностно и професионално развиване на младежите в България. Програмата включва редица начинания, ориентирани към повишение на гражданската интензивност, създаване на лидерски качества и развиване на компетентности.

Лектори са легендата в биатлона Надежда Алексиева и Деница Миленкова - нееднократен първенец в другите стилове и дисциплини на бойните спортове.



БМЧК-Пловдив са партньор и на Европейската купа по кикбокс, която се провежда в зала " Колодрум " до 21 април. 
За първи път в България се организира шампионат от подобен сан.

Европейската купа е част от формалният календар на Световната асоциация на кикбокс организациите - WAKO.
Организатори: са пловдивски клуб Бултрас Файт клуб, Спортен клуб " Стар Тийм " и Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, с поддръжката на Община Пловдив, Български Червен кръст, Министерство на младежта и спорта. 

Към момента имаме регистрирани 21 страни от 109 клуба - 2000 състезателя по кикбокс, които ще вземат присъединяване във всички 7 стла от спорта кикбокс (пойнтфайтинг, лайт контакт, киклайт контакт, музикални форми, фул контакт, лоу кик, К1).

Ще вземат присъединяване международно известни състезатели, носители на Световни и Европейски трофеи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР