Министерството на финансите заявява, че категорично не отговарят на истината

...
Министерството на финансите заявява, че категорично не отговарят на истината
Коментари Харесай

МФ работи по делото на ЧЕЗ срещу България

Министерството на финансите декларира, че изрично не дават отговор на истината публикуваните в медии изказвания, че страната ни ще загуби арбитражното дело на ЧЕЗ против България в Международния център за решение на капиталови разногласия към Световната банка във Вашингтон заради прекъсване на заплащанията към интернационалната правна адвокатска фирма, която съставлява страната пред арбитражния арбитражен съд.

В момента Министерството на финансите прави обзор на предявените от адвокатската фирма фактури, като всевъзможни въпроси по отношение на фактурираните разноски са предмет на диалози сред двете страни. Това е естествен развой по обзор и утвърждение на огромни заплащания от страна на страната и по никакъв метод няма да повлияе на отбраната на страната. Подобни изказвания единствено биха попречили на естествената работа по подготовката по делото. 

Дирекция „ Съдебна отбрана “ на Министерството на финансите работи с интернационалната адвокатска фирма по подготовката на отбраната по арбитражното дело, макар че шефът й Иван Кондов е в болнични от два месеца, оповестяват от пресцентъра на МФ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР