Министерството на финансите на САЩ, отговарящо за прилагането на санкциите,

...
Министерството на финансите на САЩ, отговарящо за прилагането на санкциите,
Коментари Харесай

САЩ забраниха да се помага на Русия да добива петрол от Арктика и шелфа

Министерството на финансите на Съединени американски щати, отговарящо за използването на глобите, обясни какъв тип нови забрани се вкарват против Русия в енергийния бранш въз основата на решения от 2014г. поради анексирането на Крим и намесата в Източна Украйна и от 2017г. поради намесата в американските избори.

На американци се не разрешава от 29 януари 2018г. да спомагат по какъвто и да е метод на съветски планове да рандеман на нефт в Далечния Север, в дълбоководни сектори на съветския шелф и от така наречен шистови залежи.

Директивата дефинира, че това може да става само с лиценз или позволение от службата за надзор над задгранични активи. Без подобен документ не може да се дават директно или индиректно, да се изнасят и реекспортират артикули, услуги (с изключение на стеснен вид финансови) и технологии, които биха могли да оказват помощ за разкриване и рандеман на нефт в изброените места в Русия, от които би имала изгода съветската страна.

На американците се не разрешава и да вземат участие в планове с хора, които към този момент са в описите със наказания на Съединени американски щати и имат надзор над най-малко 33% от взаимно начинание или над болшинството от правата за гласоподаване на решения в упарвлението на компании.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР