Капитанът на Манчестър Сити Кайл Уокър каза на приятели, че

...
Капитанът на Манчестър Сити Кайл Уокър каза на приятели, че
Коментари Харесай

Забележката от шест думи на Кайл Уокър преди победата на Манчестър Сити беше разкрита на фона на „помирението“ на Ани Килнър

Капитанът на Манчестър Сити Кайл Уокър сподели на другари, че излиза с четирите си деца на терена, преди да завоюва лигата през уикенда, " миг, който в никакъв случай няма да не помни ".

33-годишният футболист връща фамилния си живот в релси през последните седмици и това съответства с триумфи и на терена. Източник, непосредствен до Кайл, сподели: „ Вдигането на трофея от лигата като капитан – за четвърти следващ път за Сити – беше необикновен миг за Кайл, тима и цялото му семейство.

„ Да можеш да вървене по терена с тримата си момчета и държането на бебето Резон преди началото на мача беше миг, който той сподели, че в никакъв случай няма да не помни. Семейството постоянно е било част от неговата футболна кариера, само че тази четвърта купа във Висшата лига беше изключително специфична, защото ще остане в историята. Така че беше вълшебно, че можеха да бъдат там, с цел да споделят момента. "

Съпругата на Кайл Ани Килнър купи и четиримата синове, с цел да гледат татко си на последния домашен мач на Манчестър С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР