Джордан Хендерсън е сред най-известните отсъстващи от временния отбор на

...
Джордан Хендерсън е сред най-известните отсъстващи от временния отбор на
Коментари Харесай

Състав на Англия за Евро 2024: Джордан Хендерсън отпадна, тъй като Гарет Саутгейт изненадва изненадващо

Джордан Хендерсън е измежду най-известните отсъстващи от краткотрайния тим на Гарет Саутгейт за Англия преди Европейското състезание това лято.

някогашният капитан на Ливърпул продължи да попада в тимовете след преместването си в Саудитска Арабия през 2023 година, само че не е направил съкращения. Хендерсън се завърна в Европа по средата на сезона, присъединявайки се към Аякс, само че формата му в Ередивизи не беше задоволителна, с цел да убеди Саутгейт да го добави към тима преди шампионата.

Един човек, който съумява да се оправи, е Бившият съотборник на Хендерсън в Ливърпул Къртис Джоунс, който впечатли по време на сезон, изпълнен с травми. Защитникът на Челси Леви Колуил и нападателят на Уест Хем Джарод Боуен са измежду другите имена в микса, като Саутгейт би трябвало да понижи в допълнение състава си преди първия мач с Англия.

Англия има два другарски мача преди шампионата, против Босна -Херцеговина на 3 юни и Исландия на 7 юни. Тяхната еврогрупа включва Сърбия, Дания и Словения, като първият о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР