Министерството на финансите е обявило две обществени поръчки за над

...
Министерството на финансите е обявило две обществени поръчки за над
Коментари Харесай

11 млн. лв. ще бъдат дадени за мебели и хартия за цялата администрация


Министерството на финансите е оповестило две публични поръчки за над 11 млн. лева Това излиза наяве от търговете, оповестени в Агенцията по публични поръчки (АОП).
Първата е за доставка и монтаж на офис обзавеждане и мебели за потребностите на органите на изпълнителната власт и техните администрации .
Тя е разграничена на три позиции - доставка и монтаж на офис мебели и столове; на мека мебел за офиси; на мебели за обзавеждане за почивни бази и образователни центрове.
Процедурата е за подписване на рамково съглашение с 4 компании за всяка позиция със период от 36 месеца. Процедурата се организира електронно, посредством уеб основаната Система за електронно възлагане на публични поръчки (СЕВОП).
Прогнозната стойност на поръчката е 8.5 млн. лева без Данък добавена стойност, а критерият за избор е цената. Кандидатите би трябвало да имат опит и най-малък оборот през последните три завършили финансови години за съответните позиции, както следва - 2 млн. лева за първата, 600 хиляди лева за втората и 50 хиляди лева за третата.
Оферти могат да се подават до 1 ноември 2017 година
От уеб страницата на Агенцията излиза наяве, че министерството се кани да похарчи и 2.65 млн. лева за доставка на копирна хартия - рециклирана и нерециклирана.
Процедурата е разграничена на две позиции - доставка на рециклирана копирна хартия за период от 12 месеца и на нерециклирана със същия период. Рециклираната копирна хартия би трябвало да дава отговор на избрани екологични критерии, посочени в техническата спецификация към документите за присъединяване.
Критерият за избор е единствено цената. От претендентите се изисква да имат най-малък оборот от 1 млн. лева за първата и 2 млн. лева без Данък добавена стойност за втората позиция. Ще бъде подписано рамково съглашение с няколко компании.
Крайният период за подаване на предложения е 24 октомври 2017 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР