Министерството на енергетиката, в качеството си на програмен оператор по

...
Министерството на енергетиката, в качеството си на програмен оператор по
Коментари Харесай

Удължава се срокът по процедурата за рехабилитация на улично осветление

Министерството на енергетиката, в качеството си на програмен оператор по стратегия "Възобновяема сила, енергийна успеваемост и енергийна сигурност ", финансирана от финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 година, удължава периодите по процедура „ Рехабилитация и рационализация на общинската инфраструктура - системи за външно изкуствено осветяване на общините “.

Доклади от проучване за енергийна успеваемост ще се одобряват в Агенцията за стабилно енергийно развиване (АУЕР) до 17:00 часа на 7 февруари 2020 година

Крайният период за подаване на планови оферти от бенефициентите става 16:30 часа на 20 март 2020 година Всички претенденти, подали отчети от проучване за енергийна успеваемост в АУЕР до 23 януари 2020 година, могат да ревизират подадените от тях документи в снадки период.

Промяната на периодите е съгласувана с офиса на финансовия механизъм в Брюксел. Тя има за цел да обезпечи опция на оптимален брой участници да се възползват от финансирането по процедурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР