Министерството, което събаря правителства, включително предходното, и критикът, който посочва

...
Министерството, което събаря правителства, включително предходното, и критикът, който посочва
Коментари Харесай

В „Честно казано с Люба Кулезич“: България – енергиен център, но и „плацдарм“ за руската енергийна война с...

Министерството, което събаря държавни управления, в това число предходното, и критикът, който показва пробойните, в това число законовите. Как наподобяват вероятните решения, когато някогашният зам.-министър към този момент е министър, а проблемите са все едни и същи май. Насред върволяк от нови инспекции и от познати констатации в „ Честно казано “ гостува арх. Иван Шишков.

 

На предизборния кръстопът ви срещаме с Вера Иванова – една от майките на самодейността „ Системата ни убива “, и с Мартин Мартинов – благодетелят, който храни гратис в ресторанта си хора в последна потребност. Двамата се впускат в конкуренцията за 48-ия парламент, с цел да трансфорат благородното си дело до момента в държавна политика в бъдеще. Ще намерят ли съидейници?

 

На финала ще ви срещнем с единствения двукратно трансплантиран българин, който над седем години потвърждава, че донорството значи живот. Георги Пеев катери планини, гмурка се под вода и трансформира подвизите си във витрина за трансплантационния проблем, който в България се задълбочава от години. Дали е цивилизационен или банално-корупционен – това ще разберем, единствено когато заприличаме на прилежащите страни най-малко.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР