Министерство на външните работи на Обединеното кралство призова всички свои

...
Министерство на външните работи на Обединеното кралство призова всички свои
Коментари Харесай

Великобритания призовава всички британци, пътуващи зад граница, да се върнат у дома

Министерство на външните работи на Обединеното кралство прикани всички свои жители, които пътуват зад граница за къс интервал от време, да се върнат във Англия, "докато към момента има търговски направления за това ", съобщи БНР.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2105
"По целия свят повече самолетни компании стопират полети и повече летища се затварят, някои без никакво предизвестие.

Министерство на външните работи с информация за полетите от Англия и Испания до София

Там, където не съществуват търговски направления, нашите чиновници работят непрекъснато, с цел да дават препоръки и поддръжка на жителите на Обединеното кралство ", се показва в особено изказване на външният министър Доминик Рааб.

Външното министерство разясни, че инструкцията не е предопределена за жители на Обединеното кралство с непрекъснато престояване в чужбина. Тези британци би трябвало да съблюдават ограниченията на страните, в които се намират, показва ведомството.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2105  Ледена пързалка в Мадрид ще се употребява като морга за умряли от ковид Ледена пързалка в Мадрид ще се употребява като морга за умряли от ковид  Ако ковид не си отиде до лятото Ако ковид не си отиде до лятото  Вижте какво гласи новият Закон за изключителното състояние Вижте какво гласи новият Закон за изключителното състояние
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР