Министерство на правосъдието охранява Борислав Сарафов от вчера вечерта. Не

...
Министерство на правосъдието охранява Борислав Сарафов от вчера вечерта. Не
Коментари Харесай

Крум Зарков: Министерство на правосъдието охранява Борислав Сарафов от вчера вечерта

„ Министерство на правораздаването охранява Борислав Сарафов от през вчерашния ден вечерта. Не е естествена обстановката, само че откакто той се усеща заплашен, ние не можем да откажем “, сподели правосъдният министър Крум Зарков в коментар пред bTV.

Той разяснява, че сезирането на Висш съдебен съвет от негова страна не е на дневен ред, защото съветът би трябвало да се произнесе по три други претенции първо.

Той изиска да му бъде назначена физическа защита

„ Първостепенният въпрос е дали са решени да влезнат всъщност по старите проблеми и да си свършат работата “, сподели правосъдният министър.

„ Надявам се последните развития да са убедили всички, че по този начин повече просто не може “, сподели Зарков. Той добави, че промяната на Висш съдебен съвет сега не е на дневен ред, само че се надява скоро да бъде.

Той описа и за свои диалози с политици

„ Истини, които аз и мои сътрудници, и доста други анализатори са изговаряли доста пъти, бяха казани в голата им грозотия от върховете на правосъдната система. Нека спрем с обвиняванията в политиканстване. Въпросите са на масата, решенията са ясни “, безапелационен е Зарков.

Повече вижте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР