Министерският съвет реши да даде съгласие за откриване на консулство

...
Министерският съвет реши да даде съгласие за откриване на консулство
Коментари Харесай

Колумбия открива консулство в България, а България в Йордания

Министерският съвет реши да даде единодушие за разкриване на консулство на Република Колумбия в Република България , ръководено от почетно консулско длъжностно лице, със седалище в София и с консулски окръг, обхващащ територията на Република България.

Сокол Янков ще извършва функционалностите на почетно консулско длъжностно лице на Република Колумбия в Република България. Той е бакалавър по " Икономика " и магистър по " Бизнес администрация " от Нов Български университет . От 2007 година досега Янков е заемал разнообразни управителни длъжности в частния бранш.

Откриването на почетно консулство на Република Колумбия в България, ръководено от почетно консулско длъжностно лице, разполага с кардинален капацитет да даде позитивни резултати в устрема към задълбочаване на двустранните връзки в редица области.

България открива почетно консулство в Йордания , ръководено от почетно консулско лице с консулски окръг провинция Акаба, реши Министерският съвет.

За почетен консул е назначен Уалид Ал-Куда, който е български и йордански жител и неведнъж е съдействал на посолството, както и на консулската работа при проблеми на български жители в страната.

Откриването на почетно консулство и назначението на почетен консул със седалище в Акаба има за цел одобряване на българското наличие в страната, интензивно насърчаване на двустранните връзки и отбрана на ползите на българските физически и юридически лица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР