Министерският съвет прие решение, с което определя Атанас Мазнев и

...
Министерският съвет прие решение, с което определя Атанас Мазнев и
Коментари Харесай

Назначиха двама зам.-шефове на ДА Електронно управление, единият ексминистър на Бойко Борисов

Министерският съвет одобри решение, с което дефинира Атанас Мазнев и Валери Борисов за заместник-председатели на Държавната организация " Електронно ръководство ", оповестиха от пресслужбата на служебния кабинет.

Мазнев е одобрен специалист в осведомителните технологии и електронното ръководство. В интервала от 2000 година до 2018 година поредно е заемал длъжности като шеф на отдел в Министерството на защитата - " Координиране и обмисляне ", " Взаимодействие с национални системи " и " Комплексна автоматизирана система " в Щаба на защитата към Министерството на защитата. От 2018 година до сегашния миг заема поста на заместител основен шеф на основната дирекция " Контрол и административно-наказателна активност и употреба " в Държавната организация " Електронно ръководство ". Атанас Мазнев е приключил ВА " Г. С. Раковски " - София.

Валери Борисов също е одобрен специалист в осведомителните технологии и електронното ръководство. На два пъти заема поста заместник-министър в Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията - от ноември 2014 година до януари 2017 година, и преди този момент - от октомври 2011 година до май 2013 година До избирането му за заместник-министър управлява дирекцията " Електронно ръководство " в МТИТС, се споделя в формалното известие, от което излиза наяве, че служебният кабинет е заложил на него като потвърден специалист, макар че беше в две от държавните управления на Бойко Борисов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР