Министерски съвет възложи на министъра на транспорта и съобщенията Георги

...
Министерски съвет възложи на министъра на транспорта и съобщенията Георги
Коментари Харесай

Борисов: Гвоздейков трябва отговаря за изборите

Министерски съвет разпореди на министъра на превоза и известията Георги Гвоздейков координацията по осъществяването на дейностите по отношение на организационно-техническата подготовка на изборите.


“Георги Гвоздейков е основател на Политическа партия, беше им знаме, знак. Безспорно почтен човек е, по този начин всички ще са спокойни ”. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов решението на служебния кабинет, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Имаме доверие на хората, които почтено са си правили работата ”, сподели Борисов и добави: " В щаба за изборите, мисля, че всички ще приветстват решението министър Гвоздейков да го оглави, с цел да може да се проведат едни почтени и демократични избори ".


Припомняме, че откакто Георги Гвоздейков реши да остане в служебния кабинет от " Продължаваме промяната " оповестиха, че го изключват от партията.

В четвъртък Министерският съвет разпореди на министъра на превоза и известията координацията по осъществяването на дейностите по отношение на организационно-техническата подготовка на изборите, в това число дейностите по координиране с Централната изборна комисия на изискванията и реда за изработването, доставката и съхранението на изборните бумаги и материали, както и съхранението на техническите устройства за машинното гласоподаване. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР