Министерски съвет ще проведе редовно заседание. Правителството ще гласува проект

...
Министерски съвет ще проведе редовно заседание. Правителството ще гласува проект
Коментари Харесай

Правителството ще гласува критерии за концесионерите на плажовете


Министерски съвет ще организира постоянно съвещание. Правителството ще гласоподава план за одобряване на минимални критерии за сложна оценка на офертите при осъществяване на конкурс за установяване на концесионер на морски плаж. Проектът е импортиран от министъра на туризма Николина Ангелкова.

Предоставянето на концесия става по реда на Закона за устройство на българското черноморско крайбрежие.

За да бъде определен концесионер се сформира конкурсната комисия, която дефинира периода за подаване на заявки с предложения за присъединяване. Кандидатите в състезанието подават заявки с предложения в Министерство на туризма.

На намерено съвещание се отварят офертите на участниците, които дават отговор на критериите в конкурсната документи. В закритата част от съвещанието си комисията преглежда и прави оценка офертите, ревизира финансовите модели на претендентите, аргументацията и обосноваващите документи, както и произхода на средствата. След което комисията приема решение за установяване на спечелилия състезанието участник за концесионер. Спечелилият състезанието се вписва в Националния концесионен указател.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР