Министърът за европредседателството Лиляна Павлова показва електромобилите, с които ще

...
Министърът за европредседателството Лиляна Павлова показва електромобилите, с които ще
Коментари Харесай

Фалшив сигнал за бомба затвори за час летище София


Министърът за европредседателството Лиляна Павлова демонстрира електрическите автомобили, с които ще се возят европейските служители. Сн. БГНЕС
Сигнал за бомба затвори за час двата терминала на летище София в сряда, единствено ден преди формалното начало на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Заради него в четвъртък на летището ще кацнат членовете на Европейската комисия, отпред с ръководителя ѝ Жан-Клод Юнкер, както и ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни и ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск.

Ден преди визитата беше подаден сигнал за бомба на летището и двата терминала на аерогарата бяха евакуирани. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че сигналът е получен в 13.20 часа. Веднага е направена общоприета инспекция, гърмеж не е открит и работата на летището е възобновена.

Малко преди сигнала за бомба министърът за европредседателството Лиляна Павлова показваше електрическите автомобили, с които ще се возят гостите на председателството при престоя си в София.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР