Министърът на земеделието на Франция каза в петък, че най-лошото

...
Министърът на земеделието на Франция каза в петък, че най-лошото
Коментари Харесай

Протестиращите френски фермери започват да вдигат блокадите след обещания на правителството за помощ

Министърът на земеделието на Франция сподели в петък, че най-лошото от рецесията, при която фермерите блокираха пътища в цялата страна в продължение на дни, е завършило, защото протестиращите започнаха да подвигат блокадите след обещанията на държавното управление за парични средства и облекчени регулации.

В някои от най-гневните митинги, които се разпространиха в цяла Европа, френските фермери участваха повече от седмица, употребявайки трактори, с цел да блокират основни пътища към Париж и други основни автомагистрали в цялата страна.

Литанията на фермерите жалбите са дълги, вариращи от обременителни екологични правила до на ниска цена импорт на артикули отвън Европейски Съюз като Украйна, само че се концентрират върху компликацията да се свързват двата края в актуалния свят.

В четвъртък два съществени аграрни съюза оповестиха прекъсването на действието, призовавайки протестиращите да извадят тракторите си от улиците, откакто министър председателят Габриел Атал даде обещание пари в брой, облекчени регулации и отбрана против не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР