Министърът на земеделието Кирил Вътев е готов да подаде оставка,

...
Министърът на земеделието Кирил Вътев е готов да подаде оставка,
Коментари Харесай

Обрат! Кой министър заговори за оставка

Министърът на земеделието Кирил Вътев е подготвен да подаде оставка, в случай че министър председателят му я изиска, съобщи той пред журналистки, откакто беше изслушан от депутатите от парламентарната комисия по земеделие, съобщи БНР. По-рано през днешния ден апел Вътев да подаде оставка насочи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова откакто той призна, че депутатите не са желали мнението му за отпадането на възбраната за импорт на украински артикули у нас.

" Министерството на земеделието ще се съобрази с решението на Народното събрание по предлагането за отпадане от 15 септември на възбраната за импорт на украинско зърно в България ", съобщи още Кирил Вътев:
-->
" Все отново ние сме изпълнителна власт, не закодателна. Така че каквото решение вземе Народното събрание, ще го осъществим. Анализите, киото са направени и на настояванията, са единствено една от част от икономическия пъзел ".

Парламентът през днешния ден разиска предлагането за анулация на възбраната за импорт на украински храни, само че след разногласия сред Политическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи, от една страна, и Българска социалистическа партия и Възраждане, от друга, отсрочи решението си за на следващия ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР