Министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров награди РЗИ – Пловдив

...
Министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров награди РЗИ – Пловдив
Коментари Харесай

Здравният министър награди РЗИ-Пловдив след екшъна с общинск...

Министърът на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров награди РЗИ – Пловдив с грамота за съзнателно осъществяване на служебните отговорности. Конкретният мотив е бързата реакция на здравните инспектори, които са прекъснали съвещание на общинския съвет в града поради нарушаване на противоепидемичните ограничения и са наложили съответните санкции.

Министърът награди с почетна значка общопрактикуващия доктор доктор Пламен Панайотов, сложил максимален брой ваксини против COVID-19.

„ Тази премия е знак на почитание към работата Ви. Вярвам, че хора като Вас, които по този начин съзнателно си правят работата, би трябвало да бъдат образец за всички. Наградата Ви е лична, само че посредством нея желая да благодаря и на всички Ваши сътрудници – фамилните лекари, които поставят всички старания във имунизационната акция “. Това съобщи министърът на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров, откакто награди с почетна значка общопрактикуващия доктор, сложил максимален брой ваксини против COVID-19 от всички фамилни лекари в страната – доктор Пламен Панайотов.

„ Искам да подчертая, че най-голяма част от имунизациите против COVID-19 са сложени от общопрактикуващите доктори “, акцентира министърът. Практиката на доктор Панайотов е в Бургас, а поставените от него ваксини против COVID-19 са над 3375. „ Благодаря за тази премия. Много прелестно съм сюрпризиран. Не съм правил в никакъв случай статистика какъв брой ваксини съм сложил, тъй като няма значение кой е с най-голямото число, има значение само всички да работим дружно, с цел да може пациентите ни да получават достоверна информация и да имат вяра на нас, лекарите, за изгодите от имунизацията. Убеден съм, че всички медици би трябвало да сме образец и да не позволим антиваксърски течения да доведат хората до доста неверни решения “, сподели доктор Пламен Панайотов.

Заради натоварения работен график както на министър Кацаров, по този начин и на доктор Пламен Панайотов, диалогът се организира онлайн.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР