Министърът на здравеопазването д-р Асен Меджидиев ще даде информация за

...
Министърът на здравеопазването д-р Асен Меджидиев ще даде информация за
Коментари Харесай

Министър Меджидиев съобщава мерките срещу недостига на лекарства

Министърът на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев ще даде информация за констатациите и набелязаните ограничения по отношение на обезпечеността на здравните структури в региона и направените от него инспекции в аптечната мрежа за дефицит на лекарствени артикули. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на здравеопазването. Брифингът ще е плануван за 10,00 ч. в събота пред пред Областната администрация във Видин.
Тежки наказания и лишаване на лицензи. Това ще са наказванията, в случай че инспекция на здравните управляващи откри нарушавания, довели до неналичието на значими медикаменти в аптечната мрежа в страната. Това съобщи здравният министър доктор Асен Меджидиев в петък във Видин. Той бе там с цел да ревизира дали в аптеките, в които има неналичия, са заведени претенции към търговците на едро.

„ И те, в случай че ги имат в складовете, дали извършват настояванията на аптеките. Ако това не се случва, ще има наказания, а в случай че се хване подобен търговец, ще се лишава лицензът “, закани се министърът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР