Министърът на вътрешните работи не може да говори, че не

...
Министърът на вътрешните работи не може да говори, че не
Коментари Харесай

Слави Василев: Кандидатурата на Радев беше толкова добра, че дори МВР не успя да обърне резултата

" Министърът на вътрешните работи не може да приказва, че не се знае дали гласовете са купени. Ако има закононарушение, да ги арестува, да ги разпитат и предадат на съда. Другото са кьорфишеци. С 15 000 гласа от Македония няма да се направи нищо ".

Това съобщи политическият PR Нидал Алгафари в " Денят онлайн " на NOVA във връзка изнесената от външния министър Бойко Рашков информация за готвено гласоподаване на хиляди с двойно поданство от прилежащата страна. Гост в предаването бе и политологът Слави Василев.

" Има хора, които мъчно се оправят с тъчскрийновете – по-възрастните да вземем за пример. А има и такива, които въобще не познават този прийом – привикнали са с число и чавка, всичко друго би могло да ги затрудни. В Турция ще се оправят с машините, ще имат проблеми, в случай че нещо се случи с тях технологически ", показа политическият PR.

Той е „ за “ броене на контролните разписки.

Според Слави Василев опълчването на служебните министри е продължение на това сред Радев и Борисов.

" 45-тото Народно събрание прекатурна политическата обстановка в България, а това е огромна смяна. „ ИТН “ са се стремели да убедят, че ще поддържат въвеждане на мажоритарна система на гласоподаване ", счита той.

Мнението му е, че Слави Трифонов ще отстоява позицията си да не прави коалиция с така наречен " партии на статуквото ".

" Кандидатурата на Радев беше толкоз добра, че даже Министерство на вътрешните работи не съумя да обърне резултата ", сподели още Василев.

По въпроса с гласуването политологът разяснява, че не би трябвало машината да съставлява кой знае каква компликация за хората да упражнят вота си.

" Нонсенс е, че тъчскрийнът може да затрудни възрастните, в противен случай, много по-лесно е ", сподели Слави Василев.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР