Министърът на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски

...
Министърът на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски
Коментари Харесай

Нападателят на председателя на сдружението на българите „Шемето” в Струга Бекир Кадриески е задържан

Министърът на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски заяви през днешния ден, че нападателят на Бекир Кадриески е открит и арестуван, оповестиха македонските медии, представени от Българска телеграфна агенция.

Предприети бяха бързи и ефикасни дейности, взети са показания от очевидци, казусът е обяснен, сподели министърът в отговор на журналистически въпрос.
Прокуратурата е осведомена и след събирането на всички доказателствени материали ще бъдат импортирани наказателни искове, добави той.

Председателят на сдружението на българите „ Шемето ” в Струга Бекир Кадриески е бил обиждан и физически атакуван през вчерашния ден към обяд. Посолството на България в Република Северна Македония и генералното консулство в Битоля следят случая, а консулът от Битоля отиде на място в Струга.

Според информация на телевизия Сител от правосъдни източници в Струга става дума за нарушение на публичния ред с свада и крясъци. Нападателят самичък отишъл в полицията, където споделил, че не е удрял Кадриески и че двамата имали сметки за споразумяване от по-рано, добавя Сител, като се базира на източници от полицията.

Бекир Кадриески през днешния ден бе пуснат за домашно лекуване. От болничното заведение в Струга, където беше признат, споделят, че са му направени подробни проучвания, които посочили, че няма съществени пострадвания, бил е обаче мощно смутен и са му дадени успокоителни.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР