Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов прекрати трудовото правоотношение на

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов прекрати трудовото правоотношение на
Коментари Харесай

Министър Калин Стоянов освободи началника на кабинета Васил Кръстев по негово искане

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов приключи трудовото правно отношение на началника на кабинета Васил Кръстев по негово искане, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

 

Като причина за напускането Кръстев показва, че не би желал да бъде въвличан в политически скандал, който да се употребява, с цел да се нападна Министерството на вътрешните работи. Васил Кръстев счита, че е привързан непозволено с лица и събития и излиза от структурата на Министерство на вътрешните работи, с цел да не пречи на работата, показват от вътрешното министерство.

 

Според информацията, поместена на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи, от 1994 година Васил Кръстев заема изпълнителски и управителни длъжности в структурата на Министерство на вътрешните работи, измежду които контрольор, специалист, основен специалист, шпионин, шеф на бранш в Главната дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП), шеф на отдел в Държавната организация " Национална сигурност " (ДАНС). През 2015 година приключва службата си в организацията.

 

През годините неведнъж е награждаван от министъра на вътрешните работи и от ръководителя на ДАНС. Със заповед на министъра на вътрешните работи от 13 юни 2023 година е назначен за шеф на политическия кабинет на министъра на вътрешните работи.  

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР