Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов посети ОД на МВР-Кюстендил.На

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов посети ОД на МВР-Кюстендил.На
Коментари Харесай

МВР шефът провери как продължава търсенето на Ивана

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов посети ОД на МВР-Кюстендил.

На място той се срещна с дейностите на щаба, управителен от шефа на Областната дирекция старши комисар Светослав Григоров, осъществени досега по търсене на малолетната Ивана, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Семейството на момичето потърси помощ от чиновниците на реда за откриването ѝ, а в работата на терен бе зает забележителен кадрови запас на Министерство на вътрешните работи - служители на реда, жандармеристи, пожарникари, както и чиновници на Горското стопанство, планински спасители.

В първите дни интензивно участваха и доброволци. Усиленото търсене обхвана голяма по повърхност територия, обширно бе изследвана всяка информация за възможното местоположение на 17-годишното момиче.

Министър Стоянов бе осведомен за продължаващите посредством разнообразни оперативни начини издирвателни дейности, които се реализират под координацията на щаба в Районно управлени-Дупница.

Припомняме, че Ивана Георгиева е в неопределеност от вечерта на 22 февруари, когато родителите ѝ са съобщили в полицията в града, че не се е прибрала.

В този ден ученичката от " Тютюневия колеж " е оставила преди края на часовете телефона и раницата си на класната учителка и напуснала постройката на учебното заведение.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР