Министърът на външните работи Теодора Гeнчовска и министърът на туризма

...
Министърът на външните работи Теодора Гeнчовска и министърът на туризма
Коментари Харесай

Проданов и Генчовска откриват летния туристически сезон

Министърът на външните работи Теодора Гeнчовска и министърът на туризма Христо Проданов алегорично ще открият през днешния ден летния туристически сезон 2022 в курортния комплекс " Златни пясъци ", оповестиха от Министерството на туризма.

Официалното разкриване, в което ще взе участие и ръководителят на Комисията по туризъм Илин Димитров, ще се състои от 14:00 часа на крайбрежната алея в курортния комплекс. В рамките на събитието ще има тържествена гала във връзка 65-годишнината от основаването на курорта.

За представителите на медиите е планувана конференция, която ще стартира в 15:30 часа в хотел " Интернационал " в к.к. " Златни пясъци ".

По покана на министъра на външните работи Теодора Гeнчовска и министъра на туризма Христо Проданов, над 30 ръководители на дипломатически задачи, упълномощени в България, ще посетят Черноморието на опознавателна аудиенция, с цел да се срещнат с туристическия капацитет на страната ни.

По време на визитата двамата министри и представителите на дипломатическия корпус в България ще вземат участие в конференции, отдадени на 65-годишнината от основаването на морския курорт и честването на 20 години от основаването на Съюза на хотелиерите в " Златни пясъци ". В програмата на събитието е включено посещаване на ръководителите на дипломатически задачи и във Варна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР