Министърът на външните работи Светлан Стоев призова българските общности зад

...
Министърът на външните работи Светлан Стоев призова българските общности зад
Коментари Харесай

Българите в чужбина да гласуват, призова министър Стоев

Министърът на външните работи Светлан Стоев прикани българските общности зад граница да бъдат дейна част от демократичния развой и да се включат с доброволци в подготовката на изборите на 14 ноември 2021 година, " тъй като те са най-ценният ни сътрудник при организирането на избори в чужбина ".

Външният ни министър изрази вяра, че посланието му ще стигне до сънародниците ни благодарение на българските публицисти в чужбина и медиите, които съставляват. Във форума - на място и посредством онлайн връзка, вземат участие представители на 27 български медии от 17 страни.
анкета
Ще отидете ли да гласувате на 14 ноември?
Да, гласоподавам постоянно Ако времето е положително за разходка Това ще им е за финален път Още се двоумя За какво? Ако от изборите зависеше нещо…
Да, гласоподавам постоянно

Ако времето е положително за разходка

Това ще им е за финален път

Още се двоумя

За какво? Ако от изборите зависеше нещо…

Целта на Министерство на външните работи на идните избори за президент, вицепрезидент и Народно заседание е да провежда почтени и транспарантни избори, както и да обезпечи оптимално положителни условия за тяхното осъществяване, тъй че да бъде обезпечено конституционното право на глас на всички български жители зад граница.

Светлан Стоев акцентира, че организацията на изборите зад граница е приоритет в работата му като длъжностен министър на външните работи и насочи признателност към българските публицисти по света, изиграли значима роля в процеса на образуване на избори зад граница, както и за популяризирането на страната ни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР