Министърът на външните работи на Северна Македония Буяр Османи е

...
Министърът на външните работи на Северна Македония Буяр Османи е
Коментари Харесай

Османи на среща с българин от С. Македония: Нуждаем се от хармонични отношения


Министърът на външните работи на Северна Македония Буяр Османи е провел с водача на ръководител на Граждански либерален съюз в Република Северна Македония Петър Колев.

Колев е от Щип, само че има българско съзнание и е прочут като един от бранителите на правата на българите в Северна Македония.

Османи заяви на страницата си във „ Facebook “ за срещата, на която са разменили отзиви по настоящи вътрешнополитически въпроси, само че също и за цялостния подтекст на връзките по отношение на възобновения разговор сред държавните управления на Северна Македония и България.

„ Нуждаем се от единодушие в този развой, в полза на добросъседските връзки и в полза на значимостта на насърчаването на хармонични връзки в страната сред всички политически групи и общности, както прилича на междуетническия модел на нашата история на триумф като страна “, написа Буяр Османи във „ Facebook “.

„ Нашето общество има потребност от градивна атмосфера по значимите въпроси, които дефинират европейското бъдеще на страната. Този спор изисква почтен метод от всички участници в страната и всички ние би трябвало да поставим старания да преодолеем взаимните си разлики и да изградим общи позиции, от които доста се нуждаем “, добави Османи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР