Министърът на туризма Николина Ангелкова участва в 8-та среща на

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова участва в 8-та среща на
Коментари Харесай

Министър Ангелкова участва в среща на министрите с ресор туризъм от Г20 в Буенос Айрес


Министърът на туризма Николина Ангелкова взе участие в 8-та среща на министрите с сектор туризъм от Г20 в аржентинската столица. Сред високопоставените посетители на форума са негово кралско височество Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд, принц на Кралство Саудитска Арабия, министърът на туризма на Индия Алфонсо Канаантанам.

Водещи представители са министърът на туризма на Аржентина Густаво Сантос, Зураб Пололикашвили, общоприет секретар на Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации (СОТ), Даниел Раймонди, зам.-министър на външните работи на Аржентина, отраслови министри от целия свят и делегати. Една от главните тематики на форума е „ Водещата роля на туризма в устойчивото развиване: мотор на заетостта “, оповестиха от МТ.

България поддържа Програмата на Организация на обединените нации до 2030 година за стабилно развиване и работи за популяризирането на концепциите й както в страната, по този начин и на интернационално равнище, сподели министърът на туризма Николина Ангелкова на срещата на министрите от Г20. Българското министерство на туризма сътвори идея за туристическо райониране, по този метод ще могат по-успешно да се развиват локалните общности, което е основа за резистентност, съобщи българският министър. И добави, че ведомството също е създало тактика за стабилно развиване на туризма в България с небосвод 2030 година Тя изрази увереността си, че за развиването на туризма в района ще способства и фактът, че България пое председателството на Съвета на Европейски Съюз за пръв път след приемането си през 2007 година
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР