Министърът на туризма Николина Ангелкова откри националния щанд на България

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова откри националния щанд на България
Коментари Харесай

Министър Ангелкова откри българския щанд намеждународното изложение ITB–Берлин 2019

Министърът на туризма Николина Ангелкова откри националния щанд на България на Международното туристическо ревю ITB–Берлин 2019.

Присъствието ни на най-голямото туристическо ревю в света е от огромно значение за представянето на България като целогодишна дестинация, разяснява министърът. Тя посочи смисъла на немския пазар измежду генериращите за входящ туризъм у нас и акцентира дейния разговор на министерството с водещи туроператори и вложители във Федералната република.

Борсата е предопределена както за експерти, по този начин и за необятна аудитория и се провежда от 1966 година България е измежду най-дългогодишните участници в нея, уточни още министър Ангелкова. Страната ни се показва в ревюто по Програмата за национална туристическа реклама за актуалната година. Тазгодишното издание ще продължи до 10 март.

България взе участие в авторитетната берлинска борса с народен щанд от 413 кв. м, като броят на участниците с изключение на Министерството на туризма надвишава 40. В най-престижното събитие за туристическата промишленост ще се показват общо над 10 000 съизложители, 110 000 експерти от над 180 страни и се чакат към 160 000 гости и аудитория. Изложението е водеща B2B платформа за всички туристически изложби в интернационален проект.

На откриването на щанда участва и посланикът на България в Германия Елена Шекерлетова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР