Министърът на туризма Николина Ангелкова е против цялостното премахване на

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова е против цялостното премахване на
Коментари Харесай

Ангелкова нямала намерение да премахва всички преместваеми обекти по плажовете

Министърът на туризма Николина Ангелкова е срещу цялостното унищожаване на преместваемите обекти от плажовете, разгласи министърът в Русе, представена от Българска телеграфна агенция.

В средата на предходната седмица работодателска организация възрази против премахването на преместваемите обекти като приложи голям брой причини за това.

Ангелкова изясни, че в законопроекта на министерството няма такива оферти.
" В хода на междуведомственото координиране пристигна такова предложение, което сигурно би трябвало да бъде дискутирано, тъй като това е една изключителна последна мярка, която не поддържам ", сподели министърът.

По думите й следва до десетина дни да се провежда полемика, с цел да може Министерството на туризма да даде платформата, върху която да се обсъдят всички постъпили мнения по време на публичното разискване.

Тя изясни, че предлагането в законопроекта е да се уеднакви архитектурната визия на преместваемите обекти, т.е. да се сътвори доста добър образ, както е в курортите в Испания, Франция, Португалия.

" Смятам, че това е верният метод, в сравнение с да има фрапантно унищожаване на всички преместваеми обекти ", съобщи министърът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР