Министърът на туризма Илин Димитров, който влезе в парламента от

...
Министърът на туризма Илин Димитров, който влезе в парламента от
Коментари Харесай

ГЕРБ: Във Варна активисти на ПП работят с хората на президента!

„ Министърът на туризма Илин Димитров, който влезе в Народното събрание от Промяната, е част от служебното държавно управление на Румен Радев. Същият министър настойчиво отхвърля да реши въпроса със стотиците противозаконни бараки на Златни пясъци – един курорт, станал знак на Костовата приватизация! “, се споделя в позиция на ГЕРБ-Варна.

От структурата в морския град питат: „ Къде отиват парите от наемите? В партийните каси на Демократична България и Политическа партия ли? Защо хората на Румен Радев бранят интереса на Промяната и Демократична България?

Областният шеф Марио Смърков, назначен от президента Румен Радев, апелира част от бюджет 2022 на Варна пред Върховния административен съд. Така той стана заслужен правоприемник на своя предходник – Благомир Коцев от Промяната, който блокира за една година в съда част от бюджета на Варна.

 ГЕРБ/СДС

Според решение на Административния съд това оборване е безпричинно. Въпреки това Смърков, индивидът на президента, повтори офанзивата.

Той разгласи решението си под странния контрол на кандидат-депутати от ПП/ДБ, които се подредиха в залата за брифинги, паралелно с публицистите “, означават от ГЕРБ-Варна.

„ Партийната агитка беше водена от Благомир Коцев и неговият някогашен зам. регионален от Демократична България. Липсваше единствено другият зам. регионален на Коцев, индивидът на Хидрострой. Така държавната администрация, ръководена от кадър на Румен Радев, стана дейна част от предизборната акция на ПП/ДБ във Варна.

Казват, че президентът нарекъл Промяната „ шарлатани “, което значи „ измамници, лъжци “. Не знаем по какъв начин е в другите градове, само че във Варна деятели на „ Промяната “ работят с хората на президента.

Група „ шарлатани “, търсещи „ шарани “. Само че в морето шарани няма! “, пишат в умозаключение от варненската конструкция.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР