Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски откри

...
Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски откри
Коментари Харесай

Министър Московски откри първото заседание на Съвета по морска сигурност

Министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски откри първото съвещание на Съвета по морска сигурност.

Основната цел на консултативния съвет, който се ръководи от министър Московски, е разработване на тактика за сигурност за черноморския регион. В него вземат участие представители на всички заинтригувани страни, виновни за сигурността в българските морски пристанища.

По време на първото заседание, министър Московски осведоми членовете, че полученият промеждутъчен отчет на Европейската комисия за морската ни сигурност е с позитивна оценка. Изградената досега организационна конструкция е добра, само че с общите старания на всички заинтригувани институции по тематиката може да бъде реализиран един още по-добър резултат, добави още министър Ивайло Московски.

***

Съветът по морска сигурност е съвещателен орган към министъра на превоза, осведомителните технологии и известията за реализиране на стратегическото обмисляне на дейностите за реализиране сигурността на корабите, пристанищата и пристанищните региони. Друга част от функционалностите му са координиране, съдействие и съгласуваност сред ведомствата, юридическите и физическите лица, които имат отношение към реализиране сигурността на корабите, пристанищата и пристанищните региони.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР