Министърът на спорта Радостин Василев е поел ангажимент да се

...
Министърът на спорта Радостин Василев е поел ангажимент да се
Коментари Харесай

Министърът на спорта ще търси решение за базите на спортните клубове на ЦСКА

Министърът на спорта Радостин Василев е поел ангажимент да се запознае детайлно с проблемите на противоречивите клубове на ЦСКА с базите, които те употребяват. Той е декларирал пред представители на алените, че ще се потърсят решения.

Василев организира три основни срещи денем - на първо време с представители на футболния ЦСКА, по-късно с тези на " Левски " и най-после с такива на Обединените спортни клубове (ОСК) ЦСКА.

" С министър Василев сме от една страна на барикадата. Това сякаш не беше по този начин в последните години. Обнадеждени сме, че на огромна част от въпросите, които поставихме, ще бъде търсено решение ", сподели президентът и треньор на волейболния ЦСКА Александър Попов след срещата в министерството.

Положително надъхан е ръководителят на Общо събрание на колегиите ЦСКА Георги Калчев. " Ние сме стигнали до тук макар страната. За първи път имаме чуваемост и заричане. Оптимисти сме, че с този министър и новата оформяща се политика, има вяра ", сподели Калчев.

" Надявам се, че всички насъбрани във времето неща ще бъдат изчистени ", добави треньорът по бокс в ЦСКА Михаил Таков.

Още с встъпването си в служба Василев спря тайния търг за прилагане на базите, където упражняват спортните клубове на ЦСКА, който беше разгласен от държавното сдружение " Сердика спортни парцели ". Тогава той изясни, че желае да се запознае от близко с документите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР