Министърът на регионалното развитие и благоустройството и водач на листата

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството и водач на листата
Коментари Харесай

Коалиция ГЕРБ-СДС се регистрира в РИК-Враца за парламентарните избори, вижте имената в листата /снимки/

Министърът на районното развиване и благоустройството и лидер на листата на претендентите за народни представители за 6 МИР Враца на Коалиция ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова и регионалният ръководител на Съюз на демократичните сили Враца Ирина Иванова записаха листата на обединението в РИК – Враца, научи организация BulNews.
Те бяха съпроводени от претенденти за народни представители от листата на Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили.
„ Коалиция ГЕРБ-СДС потегля на изборите за народни представители с упоритостта да бъде първа политическа мощ в област Враца “, разяснява Петя Аврамова.
„ Имаме самочувствието на хора, които последните четири години са работили за региона и за страната. Факт е строителството на един от най-важните планове за развиването освен на област Враца, само че и за развиването на Северозападна България - скоростният път Видин - Ботевград. Факт са осъществените планове с европейско финансиране. Факт са 100 млн. лева, вложени през последните 4 години в ремонт на пътна инфраструктура. С 52 млн. лева спомагателни целеви средства държавното управление подкрепя общините в региона в последните четири години “, добави тя.
„ Горда съм, че в листата, която оглавявам, има хора, които са специалисти и познати на жителите на област Враца. Приемам водачеството на тази листа като оценка за работата ми като министър на районното развиване и благоустройството, като депутат и като регионален координатор на ГЕРБ “, приключи Петя Аврамова.
„ Днес регистрирахме листата на единствената коалиция, която дава опция в дясното. Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили е достоверната десница. Излизаме със сигурността, че ще победим на тези избори, тъй като в сложен миг би трябвало да се вземат сложни решения, би трябвало да се подходи отговорно, а точно обединението ГЕРБ-СДС може да го стори “, разяснява Ирина Иванова.
Листата на Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили е формирана от 12 претенденти за народни представители – инж. Петя Аврамова, Красен Кръстев, доктор Костадин Шахов, Малина Николова, Драгомир Маринов, Мирослав Аспарухов, доктор Иво Ралчовски, Мирослав Комитски, Миглена Горанова, Мартин Харизанов, Веселин Веселинов и Светослав Спасов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР