Министърът на отбраната на Великобритания Бен Уолъс отхвърли възможността за

...
Министърът на отбраната на Великобритания Бен Уолъс отхвърли възможността за
Коментари Харесай

Великобритания не предвижда доставки на изтребители на Украйна в близко бъдеще

Министърът на защитата на Англия Бен Уолъс отхвърли опцията за снабдяване на изтребители на Украйна в близко бъдеще, съобщи " Дейли телеграф ".

Уолъс дефинира сходно деяние като " прекосяване от каране на колело към ръководство на болид от Формула 1 ", заяви " Дейли телеграф ".

Британският министър на защитата остави отворена вратата за даване на изтребители на Украйна в бъдеще, само че тушира упованията за бърза смяна в политиката.

Уолъс се пробва да обезпечи някакво пространство за политически маневри, откакто министър-председателят Риши Сунак даде топъл банкет на президента на Украйна Володимир Зеленски с неговото искане за изтребители, написа " Дейли телеграф ".

Британският министър на защитата съобщи, че първо би трябвало да стартира дълъг развой по образование на водачи за изтребителите. Той съпостави сложността на употребата и поддръжката на изтребител модел " Тайфун " с боравене със относително просто последващо потомство противотанково оръжие, което към този момент е дарено на Украйна от Англия.

" Това е все едно да преминете от подаряване на велосипед към цялостен тим от Формула 1 ", съобщи Уолъс.

Той добави, че с изтребителя идва и цялостен екипаж, както във Формула 1 без екипаж не можеш да запалиш болида и сигурно не може да направиш повече от 8 обиколки.

Пирпомняме, че Англия към този момент подари 4 хеликоптера " Sea King " на Украйна.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР