Министърът на отбраната на Сърбия Александър Вулин заяви, че страната

...
Министърът на отбраната на Сърбия Александър Вулин заяви, че страната
Коментари Харесай

Сръбски политик с призив страната да преразгледа европейския си път

Министърът на защитата на Сърбия Александър Вулин съобщи, че страната би трябвало да преразгледа европейския си път освен поради себе си, а и тъй като Европейски Съюз непрестанно преразглежда позицията си по отношение на разширението, заяви сръбският уебсайт „ Данас ”, представен от БГНЕС.
„ Не имам вяра в Европейски Съюз, по този начин както не имат вяра Борис Джонсън, Орбан, Земан, Салвини или Макрон ”, съобщи той.
Според него, външнополитическите цели се трансформират. Неизменни остават само отбраната на сърбите, където и да живеят те, както и запазването на Сърбия.
Вулин счита, че в случай че Сръбската прогресивна партия (СПП) разреши на президента да се отдръпна от поста ръководител на партията, ще покаже безнаказаност както по отношение на Сърбия, по този начин и по отношение на гласоподавателите си.
Вучич би трябвало да остане отпред на СПП, защото вероятно негово овакантяване би заплашило всичко, за което се е борил през целия си живот. Сърбия има желание Вучич „ да бъде неин водач в исторически миг, когато се дефинира ориста на хората през идващите 100 години ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР