Министърът на отбраната Красимир Каракачанов разпореди на 27 февруари да

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов разпореди на 27 февруари да
Коментари Харесай

Каракачанов разпореди провеждането на извънредно заседание на Комисията по материално подпомагане в Министерството на отбраната

Министърът на защитата Красимир Каракачанов разпореди на 27 февруари да бъде извършено изключително съвещание на Комисията по материално подкрепяне в Министерството на защитата, която да вземе решение за отпущането на финансови средства в поддръжка на многодетното семейство на капитан Петър Димитров. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на защитата.

Министерството на защитата и авиобазата в Граф Игнатиево провеждат дарителска акция в поддръжка на фамилията на капитан Петър Димитров от изтребителната авиационна ескадрила на авиобазата, което загуби дома си след пожар.

В акцията към този момент се включиха управителният състав на Министерството на защитата и Българската войска, военнослужещи и цивилни чиновници от Въоръжените сили.

Всички жители, които имат предпочитание, могат да се причислят към дарителската акция. Финансовите средства могат да бъдат изпращани в банкова сметка, разкрита в Уникредит Булбанк на името на Констатина Емилова Димитрова:
IBAN: BG05UNCR70001520697983 BIC UNCRBGSF
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР